BN'er
Sabia Engizek zwanger van Rafael van der Vaart

In augustus dachten we al dat het zover was, maar nu is het dan officieel bevestigd. Sabia Engizek is zwanger van Rafael van der Vaart. Die twee laten er geen gras over groeien. Ze zijn pas sinds april van dit jaar een setje.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Voor Sabia is het haar vierde zwangerschap, waarbij ze straks kinderen heeft bij drie verschillende mannen. Voor Rafael is het zijn tweede kindje. Hij kreeg zeven jaar geleden een zoon met Sylvie Meis.

Ze zou nu twee maanden zwanger zijn.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: