Sabia Engizek zwanger van Rafael van der Vaart

In augustus dachten we al dat het zover was, maar nu is het dan officieel bevestigd. Sabia Engizek is zwanger van Rafael van der Vaart. Die twee laten er geen gras over groeien. Ze zijn pas sinds april van dit jaar een setje.

Voor Sabia is het haar vierde zwangerschap, waarbij ze straks kinderen heeft bij drie verschillende mannen. Voor Rafael is het zijn tweede kindje. Hij kreeg zeven jaar geleden een zoon met Sylvie Meis.

Ze zou nu twee maanden zwanger zijn.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 22, 2013 /