Sabine Koning: kinderwens gaat niet weg

Sabine Koning, die jarenlang Anita Dendermonde speelde in Goede Tijden Slechte Tijden is vorige maand veertig geworden. In het AD vertelt ze vandaag dat ze daar niet tegenop zag. Maar wat betekent dit voor haar kinderwens?

It’s just a number. Voor mij is het puur die biologische klok. De kinderwens is er nog steeds. Die gaat niet weg tot het moment dat het niet meer kan.

Verder laat ze zich er niet over uit. Wil ze bijvoorbeeld een kindje met haar geliefde Christian, met wie ze al vijf jaar in Amerika woont, maar lukt het niet? Of zijn er andere redenen waarom haar kinderwens dan nog niet in vervulling is gegaan…


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 22, 2013 /