BN'er
Sabine Koning: kinderwens gaat niet weg

Sabine Koning, die jarenlang Anita Dendermonde speelde in Goede Tijden Slechte Tijden is vorige maand veertig geworden. In het AD vertelt ze vandaag dat ze daar niet tegenop zag. Maar wat betekent dit voor haar kinderwens?

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

It’s just a number. Voor mij is het puur die biologische klok. De kinderwens is er nog steeds. Die gaat niet weg tot het moment dat het niet meer kan.

Verder laat ze zich er niet over uit. Wil ze bijvoorbeeld een kindje met haar geliefde Christian, met wie ze al vijf jaar in Amerika woont, maar lukt het niet? Of zijn er andere redenen waarom haar kinderwens dan nog niet in vervulling is gegaan…

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: