Sabine Koning: kinderwens gaat niet weg

Sabine Koning, die jarenlang Anita Dendermonde speelde in Goede Tijden Slechte Tijden is vorige maand veertig geworden. In het AD vertelt ze vandaag dat ze daar niet tegenop zag. Maar wat betekent dit voor haar kinderwens?

It’s just a number. Voor mij is het puur die biologische klok. De kinderwens is er nog steeds. Die gaat niet weg tot het moment dat het niet meer kan.

Verder laat ze zich er niet over uit. Wil ze bijvoorbeeld een kindje met haar geliefde Christian, met wie ze al vijf jaar in Amerika woont, maar lukt het niet? Of zijn er andere redenen waarom haar kinderwens dan nog niet in vervulling is gegaan…

Praat mee over dit onderwerp op onze Facebook-pagina. Daarnaast is er in de besloten Facebook-groep alle ruimte om je twijfels over je (ontbrekende) kinderwens te bespreken.

oktober 22, 2013 /