Selfies zijn ook populair bij zwangere vrouwen

Selfies zijn op dit moment ontzettend populair, met name bij jonge meiden. Heleen van Royen was wat dat betreft de trend ruim voor met haar spiegelfoto’s. Maar nu zien we het ook steeds meer zwangere dames doen. De Argentijnse Sophie Starzenski heeft haar zwangerschap in tien selfies samengevat.

Voor Project Pyokko fotografeerde ze zichzelf in de spiegel op verschillende momenten in de zwangerschap. Dat deed ze in week 4, 15, 20, 25,29, 33, 37 en 40. Twee maanden na de bevalling was daar een shot met haar zoontje Simon.

Klik hier om de foto’s te bekijken.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 9, 2013 /