Actueel
Selfies zijn ook populair bij zwangere vrouwen

Selfies zijn op dit moment ontzettend populair, met name bij jonge meiden. Heleen van Royen was wat dat betreft de trend ruim voor met haar spiegelfoto’s. Maar nu zien we het ook steeds meer zwangere dames doen. De Argentijnse Sophie Starzenski heeft haar zwangerschap in tien selfies samengevat.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Voor Project Pyokko fotografeerde ze zichzelf in de spiegel op verschillende momenten in de zwangerschap. Dat deed ze in week 4, 15, 20, 25,29, 33, 37 en 40. Twee maanden na de bevalling was daar een shot met haar zoontje Simon.

Klik hier om de foto’s te bekijken.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
2 comments
  • Jaar TwijfelMoeder: duik in Google Analytics
    mei 26, 2014 (17:11)

    […] Retweets van Lieke van Lexmond en Heleen van Royen zorgden ervoor dat we gespannen naar de statistieken van onze server keken. Hij zou de […]

  • Vijf meest gelezen berichten van afgelopen jaar
    mei 26, 2014 (17:02)

    […] 5 berichten – Daphne Bunskoek wil geen kinderen – Selfies zijn ook populair bij zwangere vrouwen – Ik zwierf een half jaar met mijn dochter door Nederland – Lieke van Lexmond zwanger van Bas van […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: