Actueel
Twijfel je of je kinderen wilt? Geef je op voor nieuw tv-programma!

Het onderstaande oproepje wil ik graag met je delen. Ik ben erg blij met de aandacht voor dit thema; dus ik hoop dat iemand haar verhaal wil delen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Ben je een ‘dertiger’ (25-40) en twijfel je of je kinderen wilt? Misschien ben je single of wil jouw huidige partner geen kinderen? Of je hebt een succesvolle carrière en wil deze niet opgeven? Misschien ben je bang een erfelijke ziekte door te geven? Is dit een dilemma waarmee je op een uitdagende manier aan de slag wilt gaan?

Geef je dan op voor het televisieprogramma Ik kom bij je slapen (EO-NL3). In dit programma ga je bij drie onverwachte, inspirerende personen logeren om antwoord te vinden je vraag. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek door te mailen naar Esther Kaper: esther@nachtzonmedia of bel 035-6221100.

Get Adobe Flash Player
Als het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: