Twijfel je of je kinderen wilt? Geef je op voor nieuw tv-programma!

Het onderstaande oproepje wil ik graag met je delen. Ik ben erg blij met de aandacht voor dit thema; dus ik hoop dat iemand haar verhaal wil delen.

Ben je een ‘dertiger’ (25-40) en twijfel je of je kinderen wilt? Misschien ben je single of wil jouw huidige partner geen kinderen? Of je hebt een succesvolle carrière en wil deze niet opgeven? Misschien ben je bang een erfelijke ziekte door te geven? Is dit een dilemma waarmee je op een uitdagende manier aan de slag wilt gaan?

Geef je dan op voor het televisieprogramma Ik kom bij je slapen (EO-NL3). In dit programma ga je bij drie onverwachte, inspirerende personen logeren om antwoord te vinden je vraag. Geef je op voor een vrijblijvend gesprek door te mailen naar Esther Kaper: esther@nachtzonmedia of bel 035-6221100.

Twijfel jij over je kinderwens?

oktober 24, 2013 /