TwijfelMoeder in special Week van de Opvoeding

Een paar weken na de realisatie van Twijfelmoeder kreeg ik een mailtje van Centrum Jeugd en Gezin Land van Cuijk. Of ik iets wilde vertellen over mijn initiatief in de special die ze uitbrachten in het kader van de Week van de Opvoeding. Vandaag is het krantje in de bus gevallen bij een heleboel huishoudens in de gemeente Cuijk, Sint Anthonis, Boxmeer, Grave en Mill en Sint Hubert.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 1, 2013 /