Redactie
TwijfelMoeder in special Week van de Opvoeding

Een paar weken na de realisatie van Twijfelmoeder kreeg ik een mailtje van Centrum Jeugd en Gezin Land van Cuijk. Of ik iets wilde vertellen over mijn initiatief in de special die ze uitbrachten in het kader van de Week van de Opvoeding. Vandaag is het krantje in de bus gevallen bij een heleboel huishoudens in de gemeente Cuijk, Sint Anthonis, Boxmeer, Grave en Mill en Sint Hubert.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: