TwijfelMoeder in tijdschrift Vriendin

Ik sta deze week met mijn verhaal in het tijdschrift Vriendin. Op de website van het blad wordt het artikel in ieder geval grootst aangekondigd. Heb jij deze site via deze weg ontdekt, dan wil ik je bij deze alvast veel leesplezier wensen.

Bedankt voor het mooie interview Rianne Klazinga. Het jurkje dat ik op de foto draag is ontworpen door Carola van Benthum. Klik hier om de aankondiging op de site te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 30, 2013 /