BN'er
Tygo Gernandt: man met een sterke kinderwens

Vrouwen met een heel sterke kinderwens zijn mijn niet onbekend. Mannen daarentegen lijken er altijd iets relaxter mee om te gaan. Ik vind het dan ook goed dat Tygo Gernandt zich wel uit over zijn diep gekoesterde wens. De 39-jarige acteur droomt van een gezinnetje, zo vertelt hij in Story.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De jaren tikken door en ik baal ervan dat ik mijn doel nog niet heb bereikt. Soms denk ik: verdorie, waarom is het zo moeilijk om een gezin te stichten. Ik wil zó graag vader worden. Ik hoop van harte dat dit nog zal gebeuren

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: