Tygo Gernandt: man met een sterke kinderwens

Vrouwen met een heel sterke kinderwens zijn mijn niet onbekend. Mannen daarentegen lijken er altijd iets relaxter mee om te gaan. Ik vind het dan ook goed dat Tygo Gernandt zich wel uit over zijn diep gekoesterde wens. De 39-jarige acteur droomt van een gezinnetje, zo vertelt hij in Story.

De jaren tikken door en ik baal ervan dat ik mijn doel nog niet heb bereikt. Soms denk ik: verdorie, waarom is het zo moeilijk om een gezin te stichten. Ik wil zó graag vader worden. Ik hoop van harte dat dit nog zal gebeuren


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 30, 2013 /