BN'er
Vriendin Virginia (20) zwanger van Peter Jan Rens (63)

Okay, je kunt heel graag een kindje willen… Maar gaat dat dan zover dat je als twintigjarige vrouw een kind wil van een 63-jarige man… Ja, dat geldt wel voor Virginia en Peter Jan Rens. Meneer Kaktus heeft aan tijdschrift Privé laten weten dat zijn liefje zwanger is.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Mij gaat dit echt te ver. Het leeftijdsverschil tussen beide ouders is toch veel te groot? En dan hebben we het nog niet over de leeftijd van Peter Jan Rens. Hoeveel jaar van het leven van zijn kindje zal hij uiteindelijk meekrijgen. Bizar…

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Heidie
    dec 10, 2013 (13:30)

    Het lijkt mij ook voor haar fijn als ze niet veroordeeld wordt. Net zoals het ons raakt als mensen een oordeel vormen over ons twijfelen

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: