BN'er
Zwangerschap geen rocket science volgens Do

Zangeres Do is op dit moment zeven maanden zwanger van een jongetje. In het AD vertelt ze er vandaag meer over. Een paar quotes van deze nuchtere dame.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

We zien het allemaal wel. Het is nou ook weer geen ‘rocket science’, zo’n zwangerschap. Afgelopen week heb ik voor het eerst een boek opengeslagen over wat je eigenlijk allemaal moet regelen. Stonden best handige tips in. Een adressenlijst maken voor de geboortekaartjes bijvoorbeeld. Had ik helemaal nog niet aan gedacht.

Ook over de opvoeding heeft ze een uitgesproken mening.

We zijn al aan het zoeken naar een leuke creche. Maar ik ga geen kind baren om hem door anderen te laten opvoeden. Dus vaak zal hij ook met mij meegaan. (…) Ik zie het al helemaal voor me, zo’n klein jochie dat in de coulissen staat mee te dansen. Dat lijkt me echt te gek.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: