Zwangerschap geen rocket science volgens Do

Zangeres Do is op dit moment zeven maanden zwanger van een jongetje. In het AD vertelt ze er vandaag meer over. Een paar quotes van deze nuchtere dame.

We zien het allemaal wel. Het is nou ook weer geen ‘rocket science’, zo’n zwangerschap. Afgelopen week heb ik voor het eerst een boek opengeslagen over wat je eigenlijk allemaal moet regelen. Stonden best handige tips in. Een adressenlijst maken voor de geboortekaartjes bijvoorbeeld. Had ik helemaal nog niet aan gedacht.

Ook over de opvoeding heeft ze een uitgesproken mening.

We zijn al aan het zoeken naar een leuke creche. Maar ik ga geen kind baren om hem door anderen te laten opvoeden. Dus vaak zal hij ook met mij meegaan. (…) Ik zie het al helemaal voor me, zo’n klein jochie dat in de coulissen staat mee te dansen. Dat lijkt me echt te gek.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

oktober 30, 2013 /