Voor twijfelaars
Ben je in je droom zwanger; dit is de betekenis

Schiet jij net als ik in de stress als je droomt over het krijgen van een baby en andere zaken die hier aan gerelateerd zijn? Dat hoeft niet hoor. Dit kan namelijk van alles beteken. Daarom op TwijfelMoeder.nl de uitleg. Deze keer: zwanger zijn.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Ben jij ook al eens wakker geschrokken, omdat je dacht dat je zwanger was? Klik hier en ontdek wat dit te betekenen heeft.

Bron foto zwangere vrouw: Shutterstock.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Krystle/ Batboy
    sep 05, 2017 (10:43)

    Haha, nee niet wakker geschrokken maar wel eens gedroomd. Als ik dan wakker wordt weet ik wel dat het niet echt is. Ook vaak nare dromen over de zwangerschap toen ik zwanger was.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: