Voor twijfelaars
Heb jij ooit getwijfeld over het krijgen van kinderen

Voor de start van TwijfelMoeder.nl vroeg ik me vaak af of ik alleen twijfelde aan mijn kinderwens. In mijn omgeving leek niemand in dubio te zijn. Inmiddels weet ik dat veel vrouwen, maar ook mannen, niet zo zeker zijn. Zelfs ouders die nu ontzettend blij zijn met hun kroost, geven toe dat ze vroeger twijfelden. Jij ook?

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Ik ben heel nieuwsgierig naar het verhaal achter je twijfels. Waarom twijfelde je? Hoe wist je zo zeker dat je wel kinderen wilde? Of waarom wil je ze absoluut niet. Reageren kan hier op de site, maar natuurlijk ook via Facebook.

Bron foto twijfelende vrouw: Shutterstock.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: