Onderzocht
Reportage NIPT-test UZ Leuven; test kost 460 euro

Over de NIPT-test hebben we al het nodige geschreven. Maar vandaag een filmpje van VTM Nieuws. Zij nemen een kijkje in het UZ Leuven die een eigen laboratorium hebben om het bloed te onderzoeken. Zo’n test kost 460 euro.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.


Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: