Redactie
TwijfelMoeder vanaf nu weer actueel

Vaste lezers is het waarschijnlijk wel opgevallen. Het was vanaf half november opeens heel stil op deze site. Opmerkelijk, want in de periode daarvoor plaatste ik dagelijks nieuwe berichten. Maar er was een goede reden voor mijn afwezigheid. Ik zat namelijk aan de andere kant van de wereld.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Hong Kong, Sydney, Nieuw-Zeeland, Fiji; de afgelopen zes weken ben ik er met mijn man allemaal geweest. Daar gaan jullie zeker nog over lezen, want een andere omgeving zorgt absoluut voor nieuwe inspiratie. En tot die tijd volgen er allerlei berichten. Kortom: TwijfelMoeder is weer actueel.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
2 comments
 • ik
  jan 07, 2014 (20:46)

  Fijne site en heel herkenbaar! Ik heb altijd van de daken geschreeuwd dat ik er geen wil, echt niet , ik was zelfs anti-kind.
  Maar de dertig is gekomen en ik begon te twijfelen.
  Sinds een dik jaar twijfel ik dus en sinds een maand of 2 heb ik dus echt wel rammelende eierstokken en het cliché klopt: dat is echt niet tegen te houden.
  Ik verschiet nog van mezelf, ik wou echt absoluut geen kinderen en nu kan ik aan niks anders denken!
  Intussen ben ik er ook uit dat ik een baby/peuter/kleuter zeker zie zitten maar mijn angst is nog altijd de puberteit… wat als mijn kind op het verkeerde pad komt, wat als hij/zij geen respect heeft voor mij/… ik ben daar dus echt bang voor maar het is mss ook jammer als dat mij zou tegenhouden

  • twijfelmoeder
   jan 09, 2014 (10:54)

   Bedankt voor je reactie, ik. Snap je dilemma, maar als je zover al bent dan kun je die puberteit zeker aan.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: