TwijfelMoeder vanaf nu weer actueel

Vaste lezers is het waarschijnlijk wel opgevallen. Het was vanaf half november opeens heel stil op deze site. Opmerkelijk, want in de periode daarvoor plaatste ik dagelijks nieuwe berichten. Maar er was een goede reden voor mijn afwezigheid. Ik zat namelijk aan de andere kant van de wereld.

Hong Kong, Sydney, Nieuw-Zeeland, Fiji; de afgelopen zes weken ben ik er met mijn man allemaal geweest. Daar gaan jullie zeker nog over lezen, want een andere omgeving zorgt absoluut voor nieuwe inspiratie. En tot die tijd volgen er allerlei berichten. Kortom: TwijfelMoeder is weer actueel.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

januari 2, 2014 /