TwijfelMoeder vanaf nu weer actueel

Vaste lezers is het waarschijnlijk wel opgevallen. Het was vanaf half november opeens heel stil op deze site. Opmerkelijk, want in de periode daarvoor plaatste ik dagelijks nieuwe berichten. Maar er was een goede reden voor mijn afwezigheid. Ik zat namelijk aan de andere kant van de wereld.

Hong Kong, Sydney, Nieuw-Zeeland, Fiji; de afgelopen zes weken ben ik er met mijn man allemaal geweest. Daar gaan jullie zeker nog over lezen, want een andere omgeving zorgt absoluut voor nieuwe inspiratie. En tot die tijd volgen er allerlei berichten. Kortom: TwijfelMoeder is weer actueel.

Praat mee over dit onderwerp op onze Facebook-pagina. Daarnaast is er in de besloten Facebook-groep alle ruimte om je twijfels over je (ontbrekende) kinderwens te bespreken.

januari 2, 2014 /