Lezerspost
Lezerspost: Ik krijg geen reacties in mijn omgeving

Het gevoel dat TwijfelMoeders of bewust-kinderlozen in hun omgeving altijd met onbegrip te maken hebben? Dat hoeft helemaal niet. Een lezeres geeft in deze Lezerspost de reacties uit haar omgeving door.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Van jongs af aan wist ik dat ik geen kinderen wilde. Dat heb ik kennelijk altijd zo vanuit mijn hart medegedeeld dat niemand er ooit een punt van maakte. Ok, een heel enkele keer zei een tante: ‘O, dat verandert nog wel als je achttien bent of een leuke man ontmoet’.

Maar ik wist dat het nooit zou veranderen. Als ik vriendjes kreeg vertelde ik het meteen eerlijk en mijn man heeft het dus ook van begin af aan geweten en stond en staat er volledig achter. Ik ben dus nooit een twijfelmoeder geweest en dat lijkt me heel lastig. Ik wens ieder sterkte met de beslissing.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: