Lezerspost: Ik krijg geen reacties in mijn omgeving

Het gevoel dat TwijfelMoeders of bewust-kinderlozen in hun omgeving altijd met onbegrip te maken hebben? Dat hoeft helemaal niet. Een lezeres geeft in deze Lezerspost de reacties uit haar omgeving door.

Van jongs af aan wist ik dat ik geen kinderen wilde. Dat heb ik kennelijk altijd zo vanuit mijn hart medegedeeld dat niemand er ooit een punt van maakte. Ok, een heel enkele keer zei een tante: ‘O, dat verandert nog wel als je achttien bent of een leuke man ontmoet’.

Maar ik wist dat het nooit zou veranderen. Als ik vriendjes kreeg vertelde ik het meteen eerlijk en mijn man heeft het dus ook van begin af aan geweten en stond en staat er volledig achter. Ik ben dus nooit een twijfelmoeder geweest en dat lijkt me heel lastig. Ik wens ieder sterkte met de beslissing.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

februari 10, 2014 /