Een kind als mannenmagneet…

Vrienden zeggen het al jaren; als vader die trots met zijn kroost op pad is, krijg je volop aandacht van de dames. Maar wist je dat mannen precies hetzelfde reageren? Ik ontdekte het tijdens mijn oppasdag.

Afgelopen dinsdag mocht ik voor ons nichtje van 2,5 zorgen. Aangezien wij eigenlijk nooit brood in huis hebben, moest dat nog even gehaald worden bij de Jumbo. Ik besloot er een wandelingetje van te maken. Die paar honderd meter kan ze best lopen.

Waar ik anders alleen gegroet wordt door buren, hoor ik nu vanaf alle kanten ‘hallo’. Zijn het de charmes van de kleine meid? Die loopt ondertussen al achter me, omdat ze de mannen van de groenvoorziening ‘een beetje eng’ vindt. En ook in de supermarkt gaat het door… Wat is hier aan de hand?

Werkt een kind als mannenmagneet? Bizar… Het is toch juist het teken dat je bezet bent. Of zijn die hormonen – ook bij mannen – zo sterk. En wil men niets liever dan dat je ook hun kind baart?


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

maart 20, 2014 /