Lieke van Lexmond zwanger van Bas van Veggel

Lieke van Lexmond is zwanger van Bas van Veggel. In november 2013 kwam naar buiten dat de presentatrice een relatie heeft met de vastgoedhandelaar. Vandaag maakt ze bekend vier maanden zwanger te zijn.

In Viva vertelt Van Lexmond dat ze gek is op haar neefjes, de kinderen van haar zus Jetteke. “Die beschouw ik als mijn eigen kinderen, van de eerste zwangerschapstest tot de dag waarop ze voor het eerst naar school gingen: ik was erbij. Ik weet dat kinderen krijgen niet vanzelfsprekend is. Het is denk ik het mooiste wat je kan overkomen, maar het komt wanneer het komt.” Voor Lieke is het nu dus zover.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

maart 19, 2014 /