BN'er
Lieke van Lexmond zwanger van Bas van Veggel

Lieke van Lexmond is zwanger van Bas van Veggel. In november 2013 kwam naar buiten dat de presentatrice een relatie heeft met de vastgoedhandelaar. Vandaag maakt ze bekend vier maanden zwanger te zijn.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

In Viva vertelt Van Lexmond dat ze gek is op haar neefjes, de kinderen van haar zus Jetteke. “Die beschouw ik als mijn eigen kinderen, van de eerste zwangerschapstest tot de dag waarop ze voor het eerst naar school gingen: ik was erbij. Ik weet dat kinderen krijgen niet vanzelfsprekend is. Het is denk ik het mooiste wat je kan overkomen, maar het komt wanneer het komt.” Voor Lieke is het nu dus zover.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
5 comments
 • Verandert alles met komst van baby?
  aug 20, 2018 (15:10)

  […] maar dat gaat gewoon top. Toch heeft iedereen hier wel een mening over. Kun je de discussie rond Lieke van Lexmond nog herinneren. In maart vertelde ze dat ze vier maanden samen te zijn, terwijl ze pas sinds […]

 • Kim Feestra en haar kinderwens
  dec 05, 2016 (18:09)

  […] je moet je ook afvragen hoe snel je in zo’n avontuur duikt. Niet iedereen is daar zo snel mee als bijvoorbeeld Lieke van Lexmond. En dat je het aan ‘het proberen bent’ met je lief, hang je natuurlijk over het algemeen ook […]

 • Lieke van Lexmond: kinderen krijgen niet vanzelfsprekend
  mrt 20, 2014 (12:30)

  […] Gister is bekendgemaakt dat zij en de 35-jarige vastgoedhandelaar Bas van Veggel inderdaad een kindje verwachten, maar ik wil de ‘oude quote’ van Lieke toch nog even met jullie delen. Ze zegt namelijk […]

 • Lieke van Lexmond twijfelde aan kinderwens
  mrt 19, 2014 (19:59)

  […] van Lexmond mag dan nu een gelukkige aanstaande moeder zijn. Ook zij heeft in het verleden getwijfeld aan haar kinderwens. In 2011 vertelde ze aan Grazia dat […]

 • Patricia de Ryck
  mrt 19, 2014 (18:33)

  Wow, die laat er geen gras over groeien!

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: