Opmerkelijk
Meisje bevalt op straat, laat baby achter

Bizar filmpje heb ik net via Twitter ontdekt. In Turkije bevalt een meisje op straat, terwijl ze loopt. Ze laat de baby vervolgens gewoon achter. Onbegrijpelijk toch?

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Klik hier voor de video.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
3 comments
 • Sjoukje
  mrt 27, 2014 (23:00)

  Ik denk dat ik weet welk filmpje je bedoelt. Ouders lopen er ook naast toch? Is al een poos geleden. Heeft alles te maken met de religieuze achtergrond. Met de baby alles ok trouwens. Die werd kort daarop gevonden door een jochie en direct naar et ziekenhuis gebracht. Het was een meisje. Ergste vond ik hoe de ouders hiermee omgaan. Keuren hun kleinkind nauwelijks een blik waardig en laten het voor vuil liggen. Het meiske (16) weet niet beter en wordt in dit drama mee getornd door de familie…

 • Patricia de Ryck
  mrt 26, 2014 (18:13)

  Zo bizar dit.

 • Suzan
  mrt 26, 2014 (18:42)

  Onmogelijk… dit kan gewoon niet!

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: