Opmerkelijk
Pregnant in Heels: million dollar mama’s van Manhattan

Zakenvrouw en zwanger, het is een combinatie die niet altijd werkt in het drukke Manhattan. De rijke en succesvolle vrouwen hebben geen tijd om zich ook nog bezig te houden met de voorbereiding op het moederschap. Dat is waar Rosie Pope van pas komt. Zij is zwangerschapsconsulent en helpt de million dollar mama’s van Manhattan bij werkelijk alles wat ze maar nodig hebben.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De bevalling moeten ze zelf doen, maar voor de rest regelt Rosie met haar team het. Of het nu gaat om het organiseren van babyshowers, het inrichten van de kinderkamer of zelfs het bedenken van de naam, Rosie doet het allemaal. Geen eenvoudige klus, omdat de vrouwen er een behoorlijk sterke eigen mening op nahouden en niet erg van tegenspraak houden.

pregnantinheels“Neem een rijke bitchy vrouw, stop er een baby in, en je hebt mijn klant”, omschrijft Rosie gekscherend de doelgroep waarvoor ze werkt. Maar de zwangerschapsexpert, zelf moeder van een kind van twee, laat zich niet snel uit het veld slaan en komt elke keer weer met creatieve oplossingen om de situatie onder controle te krijgen en de klant tevreden te houden. Het levert ondertussen een fascinerend kijkje op in het leven van de zwangere jetset van New York.

Pregnant in Heels is vanaf vandaag, zondag 9 maart, om 22:00 uur te zien op TLC.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: