BN'er
Zangeres Anouk zwanger van vijfde kind?

Zangeres Anouk heeft zojuist via Facebook een foto geplaatst waarop ze zichtbaar zwanger is. Is ze inderdaad in verwachting van nummer vijf of gaat het hier om een vroege 1 april grap.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Haar manager heeft het nieuws bevestigd aan RTL Boulevard. Het wordt een jongetje zo laat de Haagse zangeres weten. Wie de vader is, wordt niet bekendgemaakt. Dat houden ze liever privé.

Anouk heeft al vier kinderen. Met Postmen-rapper Remon Stotijn kreeg ze Benjahmin Kingsley (18 april 2002), Elijah Jeramiah (5 december 2003) en dochter Phoenix Ray (3 juni 2005). Op 31 maart 2010 werd zoontje Jesiah Dox geboren; kind van haar met rapper Unorthadox.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Patricia de Ryck
    mrt 26, 2014 (18:12)

    Manager heeft het bevestigd… maar zou nog steeds om een vroege 1 april kunnen gaan.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: