BN'er
Zwangere Marly van der Velden wilde geen kinderen

Als wij de berichten mogen geloven, dan is Marly van der Velden (hier ken je haar van) absoluut een TwijfelMoeder. Ze vertelde in oktober 2012 nog aan Story dat ze niet de behoefte voelde om ooit moeder te worden. Trouwen dat zag ze wel zitten. Vandaag heeft ze via Twitter bekendgemaakt dat ze zwanger is van haar geliefde Mike Meijer

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Wat ik heel zeker weet is dat we onze liefde niet gaan bekronen met een kindje. Ik heb helemaal niet de behoefte om moeder te worden. Mijn vriendinnen dromen al van kinds af aan over een gezinnetje. Ik vind kinderen best leuk, zolang ze van een ander zijn.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
5 comments
 • Marly van der Velden zwanger van tweede kindje
  mei 07, 2017 (15:21)

  […] kennen we haar van) gaf voor de komst van haar eerste kindje nog aan dat ze niet de behoefte had om moeder te worden. In een gesprek met RTL Boulevard vlak na de geboorte van haar dochtertje Sammy Rose vertelde ze […]

 • Twijfelmoeder
  mei 07, 2014 (21:01)

  Klopt inderdaad. Daarom deel ik het ook.

 • Nathalie Schroder
  mei 07, 2014 (20:59)

  Echtttt niet hahaha 😛

 • Manon Zoet
  mei 07, 2014 (20:26)

  Tijden en gevoel kunnen veranderen toch?! Heel leuk voor hun!

 • Patricia de Ryck
  mrt 28, 2014 (19:05)

  Weer een bekende zwangere dame. Marly van der Velden verwacht haar eerste kindje. In oktober 2012 zei ze nog dat ze niet de behoefte had om moeder te worden.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: