Zwangere Marly van der Velden wilde geen kinderen

Als wij de berichten mogen geloven, dan is Marly van der Velden (hier ken je haar van) absoluut een TwijfelMoeder. Ze vertelde in oktober 2012 nog aan Story dat ze niet de behoefte voelde om ooit moeder te worden. Trouwen dat zag ze wel zitten. Vandaag heeft ze via Twitter bekendgemaakt dat ze zwanger is van haar geliefde Mike Meijer

Wat ik heel zeker weet is dat we onze liefde niet gaan bekronen met een kindje. Ik heb helemaal niet de behoefte om moeder te worden. Mijn vriendinnen dromen al van kinds af aan over een gezinnetje. Ik vind kinderen best leuk, zolang ze van een ander zijn.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

maart 28, 2014 /