Deel je verhaal… inzendingen Lezerspost altijd welkom

Persoonlijk heb ik heel veel aan de reacties die ik via info@twijfelmoeder.nl heb ontvangen. Gelukkig mocht ik de meeste van deze mailtjes ook met jullie delen via Lezerspost. Heb jij ook een boodschap voor mij en alle andere twijfelende vrouwen (en mannen), laat dan van je horen.

Je mag alles delen. Heb je bijvoorbeeld spijt, omdat je kinderloos bent gebleven? Of heb je een abortus ondergaan en wil je je hart anoniem luchten? Wil je vertellen hoe het is om een kind met een handicap op te voeden. Of hoe het is om met weinig financiële middelen toch een gelukkig gezin te vormen. Misschien heb je zelfs een sterilisatie ondergaan, omdat je absoluut geen kinderen wil. Alle reacties zijn welkom. Geef daarbij aan of ik je verhaal mag delen met de lezers.

Klik hier om je verhaal in te sturen. Alvast bedankt!

ps. Bloggers ik kan natuurlijk ook de link naar jullie weblog opnemen.

Twijfel jij over je kinderwens?

april 28, 2014 /