Redactie
Deel je verhaal… inzendingen Lezerspost altijd welkom

Persoonlijk heb ik heel veel aan de reacties die ik via info@twijfelmoeder.nl heb ontvangen. Gelukkig mocht ik de meeste van deze mailtjes ook met jullie delen via Lezerspost. Heb jij ook een boodschap voor mij en alle andere twijfelende vrouwen (en mannen), laat dan van je horen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Je mag alles delen. Heb je bijvoorbeeld spijt, omdat je kinderloos bent gebleven? Of heb je een abortus ondergaan en wil je je hart anoniem luchten? Wil je vertellen hoe het is om een kind met een handicap op te voeden. Of hoe het is om met weinig financiële middelen toch een gelukkig gezin te vormen. Misschien heb je zelfs een sterilisatie ondergaan, omdat je absoluut geen kinderen wil. Alle reacties zijn welkom. Geef daarbij aan of ik je verhaal mag delen met de lezers.

Klik hier om je verhaal in te sturen. Alvast bedankt!

ps. Bloggers ik kan natuurlijk ook de link naar jullie weblog opnemen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
4 comments
 • Wil jij anoniem je verhaal delen over je (ontbrekende) kinderwens
  nov 21, 2016 (11:45)

  […] Deze oproep heb ik 2,5 jaar geleden ook geplaatst en daar zijn zoveel mooie verhalen op binnen gekomen. Zelf heb ik daar persoonlijk veel aan gehad en ik hoor dat ook terug van lezers. Vandaar dat ik met de restyling van de site ook deze rubriek nieuw leven in wil blazen. Doe je mee? […]

 • ‘Ik wilde weg rijden en nooit meer terug komen’
  nov 21, 2016 (11:18)

  […] Wil jij je verhaal ook delen? Klik hier en ontdek alles over Lezerspost. […]

 • Stoppen met vruchtbaarheidsbehandeling, omdat je twijfelt
  jun 26, 2014 (10:46)

  […] Maartje tipte dit bericht via Twitter, daarom deel ik ‘m in Lezerspost. Wil je je verhaal ook delen? Klik dan hier om er alles over te lezen. […]

 • Leven overdoen? Dan zonder kinderen
  mei 08, 2014 (17:41)

  […] Wil jij je verhaal ook delen? Klik hier en ontdek alles over Lezerspost. […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: