Mannen spelen niet met poppen

Mannen spelen in hun jeugd over het algemeen niet of nauwelijks met poppen. Dat beweren althans onderzoekers Bart Max en Frederik Stapel van respectievelijk de Universiteit van Tilburg en de Vrije Universiteit Amsterdam op basis van recent gezamenlijk onderzoek.

Volgens de onderzoekers is het van belangrijk om inzicht te krijgen in speelpatronen in de jeugd aangezien dit van invloed is op het latere functioneren van mensen. De onderzoekers noemen als één gevolg onder meer dat mannen op latere leeftijd een aanzienlijke achterstand hebben op vrouwen bij het aankleden van kinderen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

april 16, 2014 /