Opmerkelijk
Mannen spelen niet met poppen

Mannen spelen in hun jeugd over het algemeen niet of nauwelijks met poppen. Dat beweren althans onderzoekers Bart Max en Frederik Stapel van respectievelijk de Universiteit van Tilburg en de Vrije Universiteit Amsterdam op basis van recent gezamenlijk onderzoek.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Volgens de onderzoekers is het van belangrijk om inzicht te krijgen in speelpatronen in de jeugd aangezien dit van invloed is op het latere functioneren van mensen. De onderzoekers noemen als één gevolg onder meer dat mannen op latere leeftijd een aanzienlijke achterstand hebben op vrouwen bij het aankleden van kinderen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: