BN'er
Sytske van der Ster en Dante Boon verwachten eerste kindje

Sytske van der Ster en Dante Boon verwachten hun eerste kindje. Na hun huwelijk op 3 juni 2013 komt er nu een nieuw hoogtepunt aan voor de actrice en de componist/pianist. Eind juli is Sytske namelijk al uitgerekend.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Haar zwangerschap is pas zo laat naar buiten gebracht, omdat Sytske – die begin dit jaar te zien was als tegenspeelster van Daan Schuurmans in Heer & Meester – druk in de weer was met de opnames van de nieuwe tv-serie Bar Gezellig.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: