Sytske van der Ster en Dante Boon verwachten eerste kindje

Sytske van der Ster en Dante Boon verwachten hun eerste kindje. Na hun huwelijk op 3 juni 2013 komt er nu een nieuw hoogtepunt aan voor de actrice en de componist/pianist. Eind juli is Sytske namelijk al uitgerekend.

Haar zwangerschap is pas zo laat naar buiten gebracht, omdat Sytske – die begin dit jaar te zien was als tegenspeelster van Daan Schuurmans in Heer & Meester – druk in de weer was met de opnames van de nieuwe tv-serie Bar Gezellig.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

april 29, 2014 /