Redactie
TwijfelMoeder in De Telegraaf

TwijfelMoeder staat vandaag in De Telegraaf. Journaliste Daphne van Rossum heeft mij geïnterviewd. Even schrikken hoor als je foto daar zo bij staat, maar natuurlijk goed dat er zo weer meer aandacht komt voor vrouwen die twijfelen. In dit geval, omdat de prijzen van de kinderopvang zo hoog zijn.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Wel bijzonder om dan te lezen dat ik – als TwijfelMoeder – aangeef dat je niet eindeloos kunt wachten. “Je wordt er niet vruchtbaarder op.” Daar ben ik mezelf namelijk ook heel erg van bewust. Daarom vind ik het zo belangrijk dat we open en eerlijk over onze twijfels met betrekking tot een kinderwens kunnen praten.

Klik hier om het artikel te lezen.

10153158_626866377405595_7228167622752749528_n

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: