Uitgerekend Jij terug; aandacht voor vruchtbaarheidsproblemen

Een tijdje geleden kon je hier drie interviews – met Patricia van Liemt, Maaike Widdershoven en Mariëtte – lezen die ik eerder voor het magazine Uitgerekend Jij schreef. Het zag er toen niet naar uit dat het tijdschrift over vruchtbaarheidsproblemen terug zou keren, maar inmiddels is er goed nieuws. Uitgerekend Jij komt terug!

Als je moeite hebt met zanger raken, kunnen al die babybladen in de schappen knap confronterend zijn. Daarom is er dit tijdschrift dat gratis wordt verspreid via alle ziekenhuizen en een aantal therapeuten in Nederland. Je kunt ook vriendin van het magazine worden, zodat je ‘m persoonlijk thuisgestuurd krijgt en kunt profiteren van een aantal extra’s.

Nummer twee verschijnt begin oktober, maar tot die tijd kun je op www.uitgerekendjij.nl ook bijzondere verhalen lezen. Wat mij betreft echt een aanrader voor stellen waarbij het krijgen van een kindje niet vanzelfsprekend is.

www.uitgerekendjij.nl


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

april 23, 2014 /