Uitgerekend Jij terug; aandacht voor vruchtbaarheidsproblemen

Een tijdje geleden kon je hier drie interviews – met Patricia van Liemt, Maaike Widdershoven en Mariëtte – lezen die ik eerder voor het magazine Uitgerekend Jij schreef. Het zag er toen niet naar uit dat het tijdschrift over vruchtbaarheidsproblemen terug zou keren, maar inmiddels is er goed nieuws. Uitgerekend Jij komt terug!

Als je moeite hebt met zanger raken, kunnen al die babybladen in de schappen knap confronterend zijn. Daarom is er dit tijdschrift dat gratis wordt verspreid via alle ziekenhuizen en een aantal therapeuten in Nederland.

Nummer twee verschijnt begin oktober, maar tot die tijd kun je op www.uitgerekendjij.nl ook bijzondere verhalen lezen. Wat mij betreft echt een aanrader voor stellen waarbij het krijgen van een kindje niet vanzelfsprekend is.

www.uitgerekendjij.nl

Twijfel jij over je kinderwens?

april 23, 2014 /