Actueel
Uitgerekend Jij terug; aandacht voor vruchtbaarheidsproblemen

Een tijdje geleden kon je hier drie interviews – met Patricia van Liemt, Maaike Widdershoven en Mariëtte – lezen die ik eerder voor het magazine Uitgerekend Jij schreef. Het zag er toen niet naar uit dat het tijdschrift over vruchtbaarheidsproblemen terug zou keren, maar inmiddels is er goed nieuws. Uitgerekend Jij komt terug!

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Als je moeite hebt met zanger raken, kunnen al die babybladen in de schappen knap confronterend zijn. Daarom is er dit tijdschrift dat gratis wordt verspreid via alle ziekenhuizen en een aantal therapeuten in Nederland. Je kunt ook vriendin van het magazine worden, zodat je ‘m persoonlijk thuisgestuurd krijgt en kunt profiteren van een aantal extra’s.

Nummer twee verschijnt begin oktober, maar tot die tijd kun je op www.uitgerekendjij.nl ook bijzondere verhalen lezen. Wat mij betreft echt een aanrader voor stellen waarbij het krijgen van een kindje niet vanzelfsprekend is.

www.uitgerekendjij.nl

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Brigitte Nijman ambassadeur Uitgerekend Jij; ze kent het verdriet
    apr 23, 2014 (12:38)

    […] Brigitte Nijman is de ambassadeur van Uitgerekend Jij. Zij kent de gevoelens van de lezers als geen ander. Na hormoonkuren en drie ivf-pogingen heeft ze […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: