Informatief filmpje over Niet-Invasieve Prenatale Test (NIPT)

De Stichting Prenatale Screening Zuid-West Nederland heeft een informatief filmpje gemaakt over de Niet-Invasieve Prenatale Test gemaakt. Alles over dit onderzoek wordt in ruim zeven minuten helder uitgelegd. Het is van eind maart, maar ik wilde deze toch nog even met jullie delen.

En hier heb ik ook nog een informatieve folder over NIPT gevonden.

Klik hier om meer over NIPT te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

mei 6, 2014 /