Onderzocht
Informatief filmpje over Niet-Invasieve Prenatale Test (NIPT)

De Stichting Prenatale Screening Zuid-West Nederland heeft een informatief filmpje gemaakt over de Niet-Invasieve Prenatale Test gemaakt. Alles over dit onderzoek wordt in ruim zeven minuten helder uitgelegd. Het is van eind maart, maar ik wilde deze toch nog even met jullie delen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

En hier heb ik ook nog een informatieve folder over NIPT gevonden.

Klik hier om meer over NIPT te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Barry Atsma kiest voor NIPT en bij downsyndroom voor abortus
    aug 04, 2014 (14:16)

    […] Voor Dummies. Hij vertelt daarin dat hij – mocht hij nogmaals vader worden – voor NIPT (Niet Invasieve Prenatale Test) zou kiezen. Mocht er uit komen dat het kindje het syndroom van Down hebben, zou hij kiezen voor […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: