BN'er
Nikkie Plessen en Ruben Bontekoe krijgen tweede kindje

Nikkie Plessen en Ruben Bontekoe krijgen een tweede kindje. Dochter Jolie Lisa Lotte is op 31 mei net vier geworden.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De 29-jarige modeontwerpster en voormalig presentatrice vertelde in Jij & je kinderen dat ze maar één eierstok heeft. Zelf is ze er altijd nuchter onder geweest. Ze dacht het lukt niet, of het gaat heel lang duren voor het zover is. Maar binnen de kortste keren was ze zwanger van de eerste. Voor haar moeder was dat heel speciaal.

Toen ik twaalf was, had ik een grote cyste en daardoor was mijn eierstok zo ontstoken dat ’ie eruit moest. Als kind besefte ik de ernst van die operatie niet. Mijn moeder wel, voor haar was het heftig. Ze heeft zich sinds die operatie terecht zorgen gemaakt over later en ze was opgelucht toen ik zwanger was.”

Klik hier om meer te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: