Nikkie Plessen en Ruben Bontekoe krijgen tweede kindje

Nikkie Plessen en Ruben Bontekoe krijgen een tweede kindje. Dochter Jolie Lisa Lotte is op 31 mei net vier geworden.

De 29-jarige modeontwerpster en voormalig presentatrice vertelde in Jij & je kinderen dat ze maar één eierstok heeft. Zelf is ze er altijd nuchter onder geweest. Ze dacht het lukt niet, of het gaat heel lang duren voor het zover is. Maar binnen de kortste keren was ze zwanger van de eerste. Voor haar moeder was dat heel speciaal.

Toen ik twaalf was, had ik een grote cyste en daardoor was mijn eierstok zo ontstoken dat ’ie eruit moest. Als kind besefte ik de ernst van die operatie niet. Mijn moeder wel, voor haar was het heftig. Ze heeft zich sinds die operatie terecht zorgen gemaakt over later en ze was opgelucht toen ik zwanger was.”

Klik hier om meer te lezen.

Twijfel jij over je kinderwens?

juni 3, 2014 /