Ontmoet de Williams-familie: vijf vrouwen en 24 kinderen!

Ik heb vandaag weer een tv-tip voor jullie. Ontmoet de Williams-familie. Brady en zijn vijf vrouwen verlieten de Mormoonse kerk, maar besloten uit liefde bij elkaar te blijven samen met hun 24 kinderen. Hoewel ze door deze actie uit hun gemeenschap verstoten werden, zijn Brady – die zichzelf de ‘progressieve polygamist’ noemt – en zijn vrouwen Paulie, Robyn, Rosemary, Nonie en Rhonda ervan overtuigd dat ze het goede hebben gedaan.

De nieuwe realityserie ‘My Five Wives’ volgt dit opmerkelijke gezin van dichtbij – tot en met de slaapkamer aan toe – en kijkt hoe zij dit hectische leven managen. Hoe houden ze de liefde voor elkaar sterk en hoe voorkomen ze onderlinge jaloezie en wrok? En bovenal: hoe voed je dagelijks dertig hongerige monden?

Vanaf vanavond om 20:00 uur te zien op TLC.

Brady_Williams_FiveWives

Twijfel jij over je kinderwens?

juni 1, 2014 /