Opmerkelijk
Ontmoet de Williams-familie: vijf vrouwen en 24 kinderen!

Ik heb vandaag weer een tv-tip voor jullie. Ontmoet de Williams-familie. Brady en zijn vijf vrouwen verlieten de Mormoonse kerk, maar besloten uit liefde bij elkaar te blijven samen met hun 24 kinderen. Hoewel ze door deze actie uit hun gemeenschap verstoten werden, zijn Brady – die zichzelf de ‘progressieve polygamist’ noemt – en zijn vrouwen Paulie, Robyn, Rosemary, Nonie en Rhonda ervan overtuigd dat ze het goede hebben gedaan.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De nieuwe realityserie ‘My Five Wives’ volgt dit opmerkelijke gezin van dichtbij – tot en met de slaapkamer aan toe – en kijkt hoe zij dit hectische leven managen. Hoe houden ze de liefde voor elkaar sterk en hoe voorkomen ze onderlinge jaloezie en wrok? En bovenal: hoe voed je dagelijks dertig hongerige monden?

Vanaf vanavond om 20:00 uur te zien op TLC.

Brady_Williams_FiveWives

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Patricia de Ryck
    jun 15, 2014 (18:14)

    Wat een bizar programma! Nu aan het kijken op TLC.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: