Column
Stil hier; chaos aan gedachten in mijn hoofd

Het komt niet vaak voor dat ik met mijn mond vol tanden sta. Helaas is het nu het geval. Het bevestigt dat het ontzettend belangrijk is dat er een taboe wordt doorbroken.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Maar hoe ver ga ik daar in. Welke offers lever ik. Wat is het me waard? Hier is het stil, maar in mijn hoofd heerst een chaos aan gedachten.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
2 comments
  • Alle TwijfelMoeder-columns op een rijtje
    jan 10, 2017 (15:16)

    […] exen blij zijn… 26 mei 2014 – TwijfelMoeder viert eerste verjaardag 26 juni 2014 – Stil hier; chaos aan gedachten in mijn hoofd 15 juli 2014 – Ben je er al uit? #4d14 4 augustus 2014 – Wat zou jij doen als je […]

  • Petra
    jun 26, 2014 (12:14)

    Wat ontzettend vervelend. Veel sterkte er mee!

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: