Stil hier; chaos aan gedachten in mijn hoofd

Het komt niet vaak voor dat ik met mijn mond vol tanden sta. Helaas is het nu het geval. Het bevestigt dat het ontzettend belangrijk is dat er een taboe wordt doorbroken.

Maar hoe ver ga ik daar in. Welke offers lever ik. Wat is het me waard? Hier is het stil, maar in mijn hoofd heerst een chaos aan gedachten.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juni 26, 2014 /