Vaderdag: vergeet ook deze mannen niet

Veel vaders worden vandaag in de watten gelegd. Maar zoals ik tijdens Moederdag ook al zei: het is ook een dag dat we een aantal mensen niet mogen vergeten.

Er zijn zoveel mannen voor wie dit een verdrietige dag is. En dan niet alleen, omdat hun vader is overleden of dat ze geen contact meer met hem hebben. Ik denk ook aan vaders die hun kind niet mogen zien, mannen die veel te vroeg afscheid hebben moeten nemen van hun kindje en vergeet de mannen niet die heel graag vader zouden willen worden.

We lezen vaak de verhalen van vrouwen die graag een kindje willen, maar laten we ook even bij de wensvaders stilstaan. Bij de mannen die in het medisch circuit zitten, of dit zonder resultaat hebben doorlopen. Denk ook aan de mannen die heel graag zouden willen, maar geen relatie hebben. Aan de heren die vanwege hun geaardheid twijfelen. Maar ook aan de groep die bewust kinderloos is.

Het is allemaal niet zo vanzelfsprekend… Laten we dat op een dag als vandaag niet vergeten.

Twijfel jij over je kinderwens?

juni 15, 2014 /