Column
Ben je er al uit? #4d14

Even een korte update. Wat lief alle reacties op de uitzending. Doet me heel goed, net als de mailtjes die ik heb ontvangen. Vandaag tijdens de Vierdaagse ook vaak gehoord dat mensen me hebben gezien.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Ze reageren heel lief. Sprak bijvoorbeeld een dame die de oordelen ook herkent. Alleen over een ander onderwerp. Zij heeft namelijk een homoseksuele zoon. Maar de meest gehoorde opmerking van kijkers is natuurlijk ‘ben je er al uit?’ Nog niet. Morgen weer een dag…

Klik hiervan om meer over dag 1 te lezen. Zo vergaat het me in de Vierdaagse.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Alle TwijfelMoeder-columns op een rijtje
    jan 17, 2017 (23:18)

    […] verjaardag 26 juni 2014 – Stil hier; chaos aan gedachten in mijn hoofd 15 juli 2014 – Ben je er al uit? #4d14 4 augustus 2014 – Wat zou jij doen als je ontdekt dat je kindje het syndroom van Down heeft? […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: