Ben je er al uit? #4d14

Even een korte update. Wat lief alle reacties op de uitzending. Doet me heel goed, net als de mailtjes die ik heb ontvangen. Vandaag tijdens de Vierdaagse ook vaak gehoord dat mensen me hebben gezien.

Ze reageren heel lief. Sprak bijvoorbeeld een dame die de oordelen ook herkent. Alleen over een ander onderwerp. Zij heeft namelijk een homoseksuele zoon. Maar de meest gehoorde opmerking van kijkers is natuurlijk ‘ben je er al uit?’ Nog niet. Morgen weer een dag…

Klik hiervan om meer over dag 1 te lezen. Zo vergaat het me in de Vierdaagse.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juli 15, 2014 /