Opmerkelijk
Ouders wachten tot laatste moment met keuze naam

Het kiezen van een naam is één van de belangrijkste en moeilijkste taken voor een aanstaande ouder. Velen wachten zelfs tot het laatste moment. Zo kiest 20% de naam in de laatste acht weken voor de geboorte. 10% stelt het nog langer uit en doet het vlak voor de bevalling.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Gelukkig zijn bijna alle Nederlanders tevreden met hun voornaam. Bijna 80% waardeert zijn of haar naam zelfs met een 8 of hoger. Slechts 5 procent zou zijn of haar voornaam graag willen veranderen. Wist je zelfs dat 44% van de Nederlanders denkt dat een bepaalde voornaam invloed kan hebben op je carrière, zowel in positieve als negatieve zin? Het blijkt allemaal uit onderzoek van Coca-Cola onder ruim 1.000 Nederlanders in het kader van de ‘Share a Coke’ campagne.

Klik hier om er nog meer over te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: