Redactie
TwijfelMoeder vanavond op tv: Het Gevoel van de Vierdaagse

Spannend! Vanochtend ben ik gefilmd voor KRO Het gevoel van de Vierdaagse. Je kunt me vanavond om 19.00 uur op Nederland 1 bewonderen. Ik vertel natuurlijk over TwijfelMoeder.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Ik was ontzettend zenuwachtig vooraf. En nu… Dat wil je niet weten. Komt mijn verhaal wel een beetje over? Zeg ik niet te vaak ‘eh’. Ga zo maar door. Gelukkig voelde het gesprek met presentatrice Hella van der Wijst (kun je kennen van De Wandeling) wel heel goed.

Zelfs dit gesprek leverde voor mij weer denkstof op. Hoe zal dat zijn na vier wandeldagen met ontzettend veel mensen met verschillende verhalen om mij heen?

Vanavond om 19.00 uur op Ned 1. En hier via Uitzending Gemist.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
7 comments
 • Einde aan twijfel door Nijmeegse Vierdaagse?
  aug 07, 2014 (11:32)

  […] welke opmerking volgt… Ontzettend veel mensen hebben me namelijk een paar weken geleden op tv gezien. Ze willen weten of er door mijn deelname aan de Nijmeegse Vierdaagse een einde aan mijn getwijfel […]

 • WendyT
  jul 15, 2014 (13:33)

  Ook ik ben via de uitzending op de site terecht gekomen. En meteen herkenning in wat je vertelde, het is bijna verboden om tegen mensen (soms zelfs je vrienden) te zeggen dat je twijfelt of je überhaupt kinderen wilt en als je aangeeft dat je ze niet wilt is er veel onbegrip want kinderen mogen krijgen is tenslotte het mooiste en leukste wat er is…
  Ik ga je blogs ‘even’ lezen.
  Veel succes met je wandel- en zoektocht!

 • Marloes
  jul 15, 2014 (09:11)

  Ik heb je ook gevonden dankzij de uitzending. Ik ben even al je blogs aan het terug lezen. Succes met de vierdaagse.

 • Sonja Borst
  jul 14, 2014 (18:50)

  Dankzij de uitzending op je site terecht gekomen. Ik wil je heel veel succes wensen, zowel met het wandelen als je zoektocht. Ik ben er zelf wel uit, ik 'hoef' ze niet (zei ze oneerbiedig 😉 ) voor mezelf. Ik zie veel herkenbare dingen voorbij komen op je blog, ik zou er een boek over kunnen schrijven (alleen ben ik geen goede auteur vrees ik 😀 ) Ik benijd het je in ieder geval niet dat je zo twijfelt.. Sterkte!

  • twijfelmoeder
   jul 14, 2014 (20:23)

   Dank Sonja!

 • Dr Fruit
  jul 14, 2014 (19:42)

  Ik raad u ten sterkste af om moeder (proberen) te worden. Probeer eerst eens een paar jaar goed voor u zelf te zorgen, probeer balans te vinden in wat u aan calorieën inslikt en wat u verbruikt. U zorgt erg slecht voor uw eigen obese lichaam, dan is het een onmogelijke opgave om voor een eventueel kind te zorgen. En houdt in godsnaam op met die aanstellerij en aandachttrekkerij. Wat een megalomaan, hooghartig gedoe. Een site in de lucht brengen omdat u een wtijfelmoeder bent. Leuk voor uw kind ook later. “Ja mama, heeft HEEEEEL lang getwijfeld of ze jou wel wilde hebben hoor.” Jezus mina.

 • Vanavond op tv; klaar voor Vierdaagse – Mijn gezonde leven
  jul 14, 2014 (17:00)

  […] Meer over mijn tv optreden, lees je hier. […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: