TwijfelMoeder vanavond op tv: Het Gevoel van de Vierdaagse

Spannend! Vanochtend ben ik gefilmd voor KRO Het gevoel van de Vierdaagse. Je kunt me vanavond om 19.00 uur op Nederland 1 bewonderen. Ik vertel natuurlijk over TwijfelMoeder.

Ik was ontzettend zenuwachtig vooraf. En nu… Dat wil je niet weten. Komt mijn verhaal wel een beetje over? Zeg ik niet te vaak ‘eh’. Ga zo maar door. Gelukkig voelde het gesprek met presentatrice Hella van der Wijst (kun je kennen van De Wandeling) wel heel goed.

Zelfs dit gesprek leverde voor mij weer denkstof op. Hoe zal dat zijn na vier wandeldagen met ontzettend veel mensen met verschillende verhalen om mij heen?

Vanavond om 19.00 uur op Ned 1. En hier via Uitzending Gemist.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juli 14, 2014 /