Onderzocht
10% zwangere vrouwen depressie; speciale polikliniek Den Haag

Zorgverlener PsyQ opent in november een speciale polikliniek in den Haag voor zwangere vrouwen met een depressie. Maar liefst 10% van de zwangere vrouwen lijdt hier namelijk aan.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Van de vrouwen die in de overgang zijn, lijdt 15% aan een depressie. Ook zijn en dames die deze klachten hebben tijdens hun menstruatiecyclus (3-5%). Deze groepen zijn ook welkom in de kliniek.

Het AD heeft er een artikel over geschreven. Klik hier om het te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: