Actueel
Bewust kiezen voor een kindje met Downsyndroom

Eén heeft een reportage gemaakt over ouders die bewust hebben gekozen voor een kindje met Downsyndroom. Twee op de drie stellen kiest voor abortus als ze dit nieuws (later) in de zwangerschap horen. Dat was voor Els en Mathias ondenkbaar. Ook andere ouders vertellen hun verhaal.

Klik hier om de reportage te bekijken.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: