Bewust kiezen voor een kindje met Downsyndroom

Eén heeft een reportage gemaakt over ouders die bewust hebben gekozen voor een kindje met Downsyndroom. Twee op de drie stellen kiest voor abortus als ze dit nieuws (later) in de zwangerschap horen. Dat was voor Els en Mathias ondenkbaar. Ook andere ouders vertellen hun verhaal.

Klik hier om de reportage te bekijken.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 7, 2014 /