Actueel
Bijzonder kraamzorgverhaal familie Berns

Hoe groot is de kans dat een kraamverzorgende die in 1988 heeft gekraamd bij de geboorte van baby Wouter, nu 26 jaar later, in het kersverse gezin van inmiddels vader Wouter kraamzorg verleent? Geen fantasieverhaal, maar pure realiteit in het gezin Berns in Gelderland.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Op 5 augustus 2014 is Morris geboren, zoon van Wouter en Joany Berns. Na thuiskomst werden zij de dagen na de bevalling ondersteund door kraamverzorgende Marian. Zij vertelde aan de kersverse ouders dat ze lang geleden ook al eens bij een familie Berns had gewerkt. Tot grote verassing van alle betrokkenen bleek dat Marian 26 jaar geleden ook kraamverzorgende was bij de ouders van destijds baby Wouter, inmiddels vader van baby Morris.

Kraamverzorgende Marjan had dus in april 1988 baby/vader Wouter in haar armen, terwijl ze deze week zijn zoon, baby Morris verzorgt.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: