Bijzonder kraamzorgverhaal familie Berns

Hoe groot is de kans dat een kraamverzorgende die in 1988 heeft gekraamd bij de geboorte van baby Wouter, nu 26 jaar later, in het kersverse gezin van inmiddels vader Wouter kraamzorg verleent? Geen fantasieverhaal, maar pure realiteit in het gezin Berns in Gelderland.

Op 5 augustus 2014 is Morris geboren, zoon van Wouter en Joany Berns. Na thuiskomst werden zij de dagen na de bevalling ondersteund door kraamverzorgende Marian. Zij vertelde aan de kersverse ouders dat ze lang geleden ook al eens bij een familie Berns had gewerkt. Tot grote verassing van alle betrokkenen bleek dat Marian 26 jaar geleden ook kraamverzorgende was bij de ouders van destijds baby Wouter, inmiddels vader van baby Morris.

Kraamverzorgende Marjan had dus in april 1988 baby/vader Wouter in haar armen, terwijl ze deze week zijn zoon, baby Morris verzorgt.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 26, 2014 /