Doutzen Kroes koos voor hypnobirthing – wat is dat?

Doutzen Kroes koos voor de bevalling van haar tweede voor hypnobirthing, maar wat is dat precies? De Telegraaf heeft er een heel verhelderend artikel over geschreven waarin verloskundige Imke van Soest wordt geïnterviewd. Echt een aanrader als je hier meer over wil weten.

Klik hier om het artikel te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 8, 2014 /