Lucille Werner adopteert jongetje uit Bulgarije

Lucille Werner (46) heeft samen met haar man Servaas Snoeijers een jongetje van vier geadopteerd. Angel komt uit Bulgarije.

De Lingo-presentatrice laat weten dat ze altijd al een kindje wilde adopteren. “Ik wilde zorgen voor iemand anders. En met mijn lichaam en achtergrond wilde ik perse adopteren”, zo meldt ze tegen RTL. Over het moederschap: “Ik ben in alles een laatbloeier.”

Lucille noemt zichzelf een echt ‘kindermens’. Als suikertante past ze al regelmatig op de kinderen van haar jongere broer en zus.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 26, 2014 /