Actueel
Lucille Werner adopteert jongetje uit Bulgarije

Lucille Werner (46) heeft samen met haar man Servaas Snoeijers een jongetje van vier geadopteerd. Angel komt uit Bulgarije.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

De Lingo-presentatrice laat weten dat ze altijd al een kindje wilde adopteren. “Ik wilde zorgen voor iemand anders. En met mijn lichaam en achtergrond wilde ik perse adopteren”, zo meldt ze tegen RTL. Over het moederschap: “Ik ben in alles een laatbloeier.”

Lucille noemt zichzelf een echt ‘kindermens’. Als suikertante past ze al regelmatig op de kinderen van haar jongere broer en zus.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: