Onbewust heb je meer contact met kinderloze vrienden

Dames die vier dagenlang vijftig kilometer lopen! Petje af hoor. Dat zijn echt doorzetters. Zo sprak ik met een vrouw die samen met haar man meedeed. Beide begin dertig, maar ook bij deze twee ontbreekt het ‘ik wil nu een baby’-gevoel volledig. Het waarom kan ze moeilijk benoemen.

Wat het contact met vrienden betreft, herkennen we een hoop in elkaars verhaal. “Onbewust heb je toch meer contact met de andere kinderloze stellen. Een afspraak is zo gemaakt, je hoeft nergens rekening mee te houden en de babypraatjes ontbreken.”

Herkennen jullie dat ook? Laat een reactie achter of vul de poll in.
[poll id=”7″]


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 12, 2014 /