Column
Onbewust heb je meer contact met kinderloze vrienden

Dames die vier dagenlang vijftig kilometer lopen! Petje af hoor. Dat zijn echt doorzetters. Zo sprak ik met een vrouw die samen met haar man meedeed. Beide begin dertig, maar ook bij deze twee ontbreekt het ‘ik wil nu een baby’-gevoel volledig. Het waarom kan ze moeilijk benoemen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Wat het contact met vrienden betreft, herkennen we een hoop in elkaars verhaal. “Onbewust heb je toch meer contact met de andere kinderloze stellen. Een afspraak is zo gemaakt, je hoeft nergens rekening mee te houden en de babypraatjes ontbreken.”

Herkennen jullie dat ook? Laat een reactie achter of vul de poll in.
[poll id=”7″]

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Alle TwijfelMoeder-columns op een rijtje
    dec 25, 2016 (23:42)

    […] 11 augustus 2014 – Bij twijfel niet doen en andere dooddoeners 12 augustus 2014 – Onbewust heb je meer contact met kinderloze vrienden 13 augustus 2014 – Wat heb ik een zorgzame man 14 augustus 2014 – Wat de Nijmeegse […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: