Sandra Schuurhof zwanger van Hans Luiken

Sandra Schuurhof heeft een zoon samen met haar ex Hans Luiken. Dit nieuws kwam in augustus 2014 naar buiten. De destijds 42-jarige presentatrice bleek toen zwanger te zijn, terwijl het stel al niet meer samen was. Een paar maanden daarvoor hadden de zakenman en de presentatrice namelijk hun relatie verbroken.

Tegen Shownieuws zei ze in augustus 2014. “Het kindje is zeer welkom. Ik ben dan ook erg blij met deze zwangerschap.” Ze blijft voorlopig wel aan het werk voor SBS. “Ik voel me heel goed en energiek.” In december is ze uitgerekend. Pas daarna gaat ze in alle rust genieten van de nieuwe fase in haar leven.

Kinderwens

Sandra Schuurhof heeft altijd een kinderwens gehad, lees ik in Story. In 2010 zei ze: “Over vijf jaar hoop ik een lieve man en een kindje te hebben. Ik vind kinderen heerlijk en hoop dat ik ooit moeder mag worden.” Met de mannen had ze alleen wat minder geluk… Waar ze het geluk bij Hans Luiken gevonden dacht te hebben, ging hij al voor de geboorte van hun kindje teru gnaar zijn ex-vrouw.

In dat zelfde artikel van Story lees ik dat het niet het plaatje is dat ze voor ogen had. “Maar gelukkig is het contact goed en heeft James mij de gelukkigste vrouw ter wereld gemaakt. James is een verrijking van mijn leven. Het moederschap is als een warme deken over mij heen gevallen.”

Alleenstaande moeder

Sandra Schuurhof mag dan een alleenstaande moeder zijn; toch voelt het niet zo. Ze vertelt tegen Vrouw: “Ik heb nooit het gevoel dat ik er alleen voor sta. Ik heb heel veel vriendinnen en familieleden die inspringen als dat nodig is. Als er zich een probleem voordoet, ben ik maar een telefoontje verwijderd van een oplossing.” Haar zoon James staat bij haar dan ook op nummer 1.

In datzelfde interview zegt ze dat ze er zelfs eventjes aan moest wennen nu hij naar school is. Maar de presentatrice heeft zelf ook een nieuwe uitdaging las ik vandaag. Vanaf begin 2020 gaat ze wekelijks Hart van Oranje presenteren op SBS6.

Hart van Oranje

In Hart van Oranje geeft Sandra Schuurhof een kijkje in het dagelijks leven van de Oranjes. Wat gebeurt er achter de gesloten paleisdeuren, wie zoekt de kleding van koningin Máxima uit, hoe hoort het nou echt in koninklijke kringen en is de mediacode nog wel van deze tijd? Sandra reist de wereld over en spreekt het koningspaar en de familieleden op het paleis, bij staatsbezoeken en officiële werkbezoeken. Ook de internationale royalty – met name in Engeland – wordt belicht. 

Sandra Schuurhof is heel blij dat ze dit royaltyprogramma voor SBS6 gaat maken. “Het voelt als een logische nieuwe stap. Er valt nog zo veel meer te vertellen over de wereld van onze koning en koningin. We bieden een kijkje achter de schermen van de royals in binnen- en buitenland.”

Over Sandra Schuurhof

Al bijna 20 jaar volgt presentatrice Sandra Schuurhof onze koninklijke familie en hun internationale collega’s. Sandra begint in 2001 als verslaggever met het volgen van het Koninklijk Huis bij RTL Nieuws. In 2012 maakt zij de overstap naar SBS waar Sandra voor Shownieuws en Hart van Nederland verslag doet van alle koninklijke hoogtepunten in binnen- en buitenland.

Het huwelijk en de traan, de geboortes van de prinsesjes, de inhuldiging van koning Willem Alexander, staatsbezoeken en de trouwerij van de Britse William en Kate: Sandra is er altijd bij. 

‘Hart van Oranje’ wordt gemaakt door Talpa TV Productions en is vanaf begin 2020 wekelijks te zien op SBS6.

Foto: zwangere vrouw in oranje van Shutterstock.

Twijfel jij over je kinderwens?

augustus 18, 2014 /