BN'er
Sandra Schuurhof zwanger van Hans Luiken

De 42-jarige presentatrice Sandra Schuurhof is zwanger van Hans Luiken. Inmiddels is het stel niet meer samen. Een paar maanden geleden hebben de zakenman en de presentatrice namelijk hun relatie verbroken.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Tegen Shownieuws zegt ze. “Het kindje is zeer welkom. Ik ben dan ook erg blij met deze zwangerschap.” Ze blijft voorlopig wel aan het werk voor SBS. “Ik voel me heel goed en energiek.” In december is ze uitgerekend. Pas daarna gaat ze in alle rust genieten van de nieuwe fase in haar leven.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
2 comments
 • Nelis
  jan 09, 2016 (23:21)

  Hans is een flexibel entrepreneur. Het verbaast me dan ook niet dat Hans ook in deze situatie kans heeft gezien zijn marktaandeel in de mediasector verder uit te bouwen. Ik wens hem veel succes toe met het vervolg van deze durfinvestering.

  • Missb
   jul 04, 2016 (20:58)

   Ik heb in mijn broek gepoept.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: