Tikkende klok in huis zorgt dat vrouwen sneller kinderen willen

Wist je dat een tikkende klok in huis er voor zorgt dat vrouwen sneller kinderen willen? Dit is uit Amerikaans onderzoek naar voren gekomen. Als de vrouwen een klok horen tikken willen ze sneller trouwen en kinderen krijgen.

Op mannen heeft de tikkende klok helemaal geen invloed. Dat hadden de onderzoekers van de Florida State University ook al verwacht, omdat zij tot op hoge leeftijd kinderen kunnen verwekken. Of het onderzoek helemaal betrouwbaar is daar twijfel ik over. Ze hebben tenslotte maar een kleine groep mensen gevraagd. In de stille kamer ging het om 59 personen. In de kamer met de tikkende klok om 74 ondervraagden.

Klik hier om alles over het onderzoek te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 14, 2014 /