Onderzocht
Tikkende klok in huis zorgt dat vrouwen sneller kinderen willen

Wist je dat een tikkende klok in huis er voor zorgt dat vrouwen sneller kinderen willen? Dit is uit Amerikaans onderzoek naar voren gekomen. Als de vrouwen een klok horen tikken willen ze sneller trouwen en kinderen krijgen.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Op mannen heeft de tikkende klok helemaal geen invloed. Dat hadden de onderzoekers van de Florida State University ook al verwacht, omdat zij tot op hoge leeftijd kinderen kunnen verwekken. Of het onderzoek helemaal betrouwbaar is daar twijfel ik over. Ze hebben tenslotte maar een kleine groep mensen gevraagd. In de stille kamer ging het om 59 personen. In de kamer met de tikkende klok om 74 ondervraagden.

Klik hier om alles over het onderzoek te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: