Actueel
Tv-tip voor vanavond: Down voor Dummies

Natuurlijk heb ik er al het nodige over geschreven, maar ik wil je toch nog even wijzen op ‘Down voor Dummies’ met Barry Atsma. Vanavond om 22.15 uur op Nederland 1 de eerste aflevering. Wat je kunt verwachten vertelt de presentator zelf.

Bespaar continu
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: