TwijfelMoeder gaat de grens over: Mom in Doubt

Als ik in het buitenland over TwijfelMoeder vertel dan hoor ik altijd dat het zo jammer is dat mijn teksten alleen in het Nederlands te lezen zijn. Omdat ik dit steeds vaker hoorde, heb ik vandaag besloten om ook internationaal te gaan als ‘Mom in Doubt’.

Aan de site wordt nog gewerkt. Teksten moeten nog worden vertaald en de lay-out wordt iets aangepast. Maar de Twitter en Facebook-pagina zijn al bereikbaar. Kan ook jij je buitenlandse vrienden verwijzen naar ‘Mom in Doubt’.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

augustus 16, 2014 /