Redactie
TwijfelMoeder gaat de grens over: Mom in Doubt

Als ik in het buitenland over TwijfelMoeder vertel dan hoor ik altijd dat het zo jammer is dat mijn teksten alleen in het Nederlands te lezen zijn. Omdat ik dit steeds vaker hoorde, heb ik vandaag besloten om ook internationaal te gaan als ‘Mom in Doubt’.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Aan de site wordt nog gewerkt. Teksten moeten nog worden vertaald en de lay-out wordt iets aangepast. Maar de Twitter en Facebook-pagina zijn al bereikbaar. Kan ook jij je buitenlandse vrienden verwijzen naar ‘Mom in Doubt’.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: