Opmerkelijk
Verwennen ouders kinderen te veel?

Verwennen ouders hun kinderen te veel en is dat schadelijk voor de kids? VPRO Thema heeft een kijkje genomen bij diverse ouders. Ze gaan het hebben over één van de grootste taboes van deze tijd, de opvoeding: streng of vrij.

Klik hier om de aflevering te bekijken.

Zwangerschapskleding
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en verwacht in maart 2017 ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: