Opmerkelijk
Zwanger en verslaafd aan crystal meth

Vandaag deel ik weer een bijzondere video met jullie. Katy is namelijk al tien jaar verslaafd aan crystal meth en zwanger. Zelfs tijdens haar zwangerschap heeft ze gebruikt.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.
1 comment
  • Homepage
    jul 06, 2017 (23:47)

    … [Trackback]

    […] Read More here: twijfelmoeder.nl/2014/09/zwanger-en-verslaafd-aan-crystal-meth/ […]

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: