Ruggenprik fijnste pijnstiller bij bevalling

Ruggenprik is de fijnste pijnstiller bij de bevalling, dat blijkt uit onderzoek van gynaecoloog Liv Freeman van het Leids Universitair Medisch Centrum. Vrouwen die bij de bevalling een ruggenprik kregen, zijn tevredener over de pijnstilling dan vrouwen die remifentanil – een morfineachtige pijnstiller, gebruikten.

Klik hier om meer over dit onderzoek te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

februari 28, 2015 /