Onderzocht
Ruggenprik fijnste pijnstiller bij bevalling

Ruggenprik is de fijnste pijnstiller bij de bevalling, dat blijkt uit onderzoek van gynaecoloog Liv Freeman van het Leids Universitair Medisch Centrum. Vrouwen die bij de bevalling een ruggenprik kregen, zijn tevredener over de pijnstilling dan vrouwen die remifentanil – een morfineachtige pijnstiller, gebruikten.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Klik hier om meer over dit onderzoek te lezen.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: