Moeders die fulltime werken even vaak manager als vader

Moeders die fulltime werken hebben even vaak een managementfunctie als mannen. Van alle werkende vrouwen waren in 2014 bijna vier op de honderd vrouwen werkzaam als manager, dit blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Mannen zijn vaker manager; daar is het negen op de honderd. Dit verschil hangt samen met het feit dat de meeste vrouwen in deeltijd werken, zeker wanneer ze jonge kinderen hebben.

Klik hier om meer te lezen.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

maart 8, 2015 /