Gezocht: gasten voor het nieuwe tv-programma “Dilemma”

Dilemma is een nieuw tv-programma van de EO, dat mensen verder wil helpen bij het maken van moeilijke persoonlijke keuzes. Het programma is in de zomermaanden te zien op NPO2 onder leiding van Tijs van den Brink.

Voor het programma zoeken we contact met mensen met een dilemma rond het onderwerp kinderwens en/of bewust alleenstaand moederschap. Ben je alleenstaand en twijfel je of je alleen aan een kind zal beginnen? Of staan jij en je partner voor een dilemma omdat een van jullie geen kinderwens heeft en de ander juist wel? Of heb je een ander dilemma rond kinderwens?

In de studio gaat de hoofdgast in gesprek met (ervarings)deskundigen en betrokkenen. Zij geven advies en goede raad. Aan het eind van de programma reageert de hoofdpersoon op de uitgebrachte adviezen en geeft aan wat hij/zij ermee wil gaan doen.

Vind je het leuk om advies te krijgen rond dit dilemma van mensen die betrokken zijn en/of vanuit hun deskundigheid reageren? Dan komt de EO graag vrijblijvend met je in contact voor een oriënterend gesprek. Je kunt contact opnemen met de redactie via trudi.van.der.stelt@eo.nl, 06-21 61 12 64

Twijfel jij over je kinderwens?

april 10, 2015 /