Onderzocht
Syndroom van Down beter te voorspellen

Over de Niet-Invasie Prenatale Test (NIPT) hebben we al het nodige geplaatst op deze site. Amerikaanse en Zweedse onderzoekers zijn hier nog verder op in gegaan.

Klik hier om er meer over te lezen.

Bespaar continu
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: