Actueel
Kind van Bewust Alleenstaande Moeder (BAM) gezocht

Voor een nieuw tv-programma zoekt de EO op korte termijn mensen die kind zijn van een Bewust Alleenstaande Moeder (BAM). Ben jij kind van een single moeder die bewust gekozen heeft om een kind van een (bevriende) donor te krijgen en wil je vertellen over wat dat voor jou betekent?

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.

Hoe kijk je als kind naar de keuze van je moeder en hoe is het om op te groeien als kind van een single moeder?

Heb je interesse, dan kan je contact opnemen met Trudi van der Stelt van EO Dilemma, via trudi.van.der.stelt@eo.nl of bel: 06-21 61 12 64.

Baby algemeen
TwijfelMoeder
TwijfelMoeder is in 2013 ontstaan, omdat ik (Patricia de Ryck - 1984 - ondernemer en journalist) twijfelde over mijn kinderwens. Wel of geen kinderen - het leverde heel wat vooroordelen en discussies op. Ik heb in middels mijn keuze gemaakt en ben in maart 2017 bevallen van ons eerste kindje, maar het onderwerp is nog steeds relevant. Je leest hier mijn column, lezerspost en allerhande nieuwtjes. Kortom: TwijfelMoeder is een gevarieerde site voor iedereen.

Leave a Comment

Name*
Email*
Website

%d bloggers liken dit: