Kind van Bewust Alleenstaande Moeder (BAM) gezocht

Voor een nieuw tv-programma zoekt de EO op korte termijn mensen die kind zijn van een Bewust Alleenstaande Moeder (BAM). Ben jij kind van een single moeder die bewust gekozen heeft om een kind van een (bevriende) donor te krijgen en wil je vertellen over wat dat voor jou betekent?

Hoe kijk je als kind naar de keuze van je moeder en hoe is het om op te groeien als kind van een single moeder?

Heb je interesse, dan kan je contact opnemen met Trudi van der Stelt van EO Dilemma, via trudi.van.der.stelt@eo.nl of bel: 06-21 61 12 64.


Twijfel jij over je kinderwens?

Lees dan mijn boek De twijfelmoeder en praat mee in de besloten Facebook-groep Twijfel over kinderwens.

Twijfelmoeder steunen?

Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie als je koopt bij Bol.comWehkampAlbert HeijnCoolblue of Amazon (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en Video Channels). Twijfelmoeder ontvangt een kleine commissie.

 

juni 6, 2015 /